De Schuurherd - Landgoed de Biestheuvel

4 Juni 2021 - Landgoed de Biestheuvel

€ 0.00

Als groepsaccommodatie is de Schuurherd geschikt voor groepen tot 24 personen. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een openhaard. Via de ruime, lichte tuinkamer met openslaande deuren hebt u toegang tot het terras en de grote, omheinde tuin waar een speeltoestel en tafeltennistafel staan. In de slaapvleugel bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2 persoons) met aangrenzende badkamers. Hier kunt u ook gebruikmaken van aparte toiletten voor dames en heren. De Schuurherd is zo ingericht dat ook gasten met een lichamelijke beperking zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.
In de winter 2018 hebben we deze accommodatie nóg comfortabeler gemaakt. De eet- c.q. tuinkamers van de Hoeve en de Schuurherd hebben we verbreedt, zodat onze gasten nog meer ruimte én comfort ervaren.

https://www.biestheuvel.nl/accommodaties/de-schuurherd/

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Noord-Brabant

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 24

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud.